Elma Media Groep

Elma Media groep werd in 1979 opgericht en is uitgegroeid tot een mediagroep die multimediale activiteiten ontplooien in Nederland en België. De bedrijven zijn gefocust op de business to business sector, ondernemers gedreven en gericht op het ontwikkelen of toepassen van nieuwe media technologieën.

Ledenbinding

Elma België

Elma België is al jaren een betrouwbare mediapartner voor veel Belgische branche- en beroepsorganisaties. Wij helpen de organisaties met (leden-)strategie, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van de mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van on- en offline media. Zodat de leden optimaal kunt bereiken en bedienen.
Heeft u behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van ledenbinding en ledenwerving?
Communicatiestrategie

Elma Online

Wij doen alles online. Van strategie, design, technische realisatie en onderhoud tot het creëren van converterende campagnes op alle benodigde digitale kanalen. Vanuit een full-service aanpak zorgen onze webdevelopers en online marketeers voor het behalen van online successen.
mediacreatie

Internet Service Nederland

hierISN is een creatieve broedplaats voor alles wat aan internet gerelateerd is, of dat nu een mobiele website, een web-applicatie, de inzet van sociale media of een online voorraadsysteem is. Met onze innovaties maken we uw leven succesvoller en makkelijker.
Wilt u ook effectief uw leden bereiken? Wij staan graag voor u klaar!
Exploitatie

Jobtec

JobTec.nl is dé vacaturesite voor technici die op zoek zijn naar een baan in de techniek. Op JobTec vindt je vacatures op MBO-, HBO- en WO-niveau in alle technische vakgebieden. De kracht van JobTec is dat het beschikt over een uitgebreid online partnernetwerk van vak gerelateerde labels.
Ledenbinding

Elma Nederland

Elma Nederland is al jaren een betrouwbare mediapartner voor veel Nederlandse branche- en beroepsorganisaties. Wij helpen de organisaties met (leden-)strategie, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van de mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van on- en offline media. Zodat de leden optimaal kunt bereiken en bedienen.
Heeft u behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van ledenbinding en ledenwerving?