Powered by ZigaForm version 3.9.1.2

Diensten

Elma is al jaren in zowel België en Nederland een betrouwbare mediapartner voor veel branche- en beroepsorganisaties. Wij helpen met uw (leden-)strategie, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van uw mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van uw on- en offline media. Zodat u uw leden optimaal kunt bereiken en bedienen.

Ledenbinding

Leden werven en binden? Dat vraagt om een heldere koers en strategie voor uw vereniging. Wij begeleiden u in het bepalen van een aansprekende stip op de horizon en het verhelderen van uw unieke toegevoegde waarde. Indien gewenst ondersteunen we bij de doorvertaling naar speerpunten en praktische vervolgstappen.
Heeft u behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van ledenbinding en ledenwerving?
Communicatiestrategie

Communicatie­strategie

Het bepalen van de juiste communicatiestrategie is voor uw vereniging van essentieel belang om leden te binden. Sluit uw communicatiestrategie aan bij de wensen en behoeften van uw leden? Wilt u advies ontvangen op welke manier u effectief uw mediamix kunt inzetten?

Mediacreatie

Wij vertalen een heldere communicatiestrategie naar kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen, zodat uw leden geïnspireerd, geïnformeerd en geprofessionaliseerd worden! Elma begeleidt u in het ontwikkelen van creatieve communicatieconcepten en verzorgt de productie en vormgeving van uw media.
Wilt u ook effectief uw leden bereiken? Wij staan graag voor u klaar!
Exploitatie

Exploitatie

Wilt u extra inkomsten genereren voor uw vereniging, maar wilt u tegelijkertijd niet gezien worden als een (te) commerciële vereniging? Ons eigen in-house salesteam legt de verbinding tussen uw leden en hun toeleveranciers via uw media.