Powered by ZigaForm version 3.9.1.2

Elma Media Groep

Elma Media groep werd in 1979 opgericht en is uitgegroeid tot een mediagroep die multimediale activiteiten ontplooien in Nederland en België. De bedrijven zijn gefocust op de business to business sector, ondernemers gedreven en gericht op het ontwikkelen of toepassen van nieuwe media technologieën.

Elma
Nederland

Elma is al jaren een betrouwbare mediapartner voor branche- en beroepsverenigingen. Wij helpen hen met (leden-)strategie, concept­ontwikkeling en exploitatie van de mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van on- en offline media zodat de verenigingen hun leden optimaal kunnen bereiken en bedienen.

Heeft u behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van ledenbinding en ledenwerving?

Elma Online Nederland

Wij doen alles online. Van strategie, design, technische realisatie en onderhoud tot het creëren van converterende campagnes op alle benodigde digitale kanalen. Vanuit een full-service aanpak zorgen onze webdevelopers en online marketeers voor het behalen van online successen.

Internet Service Nederland

ISN is een creatieve broedplaats voor alles wat aan internet gerelateerd is, of dat nu een mobiele website, een web-applicatie, de inzet van sociale media of een online voorraadsysteem is. Met onze innovaties maken we uw leven succesvoller en makkelijker.

Wilt u ook effectief uw leden bereiken? Wij staan graag voor u klaar!

Goed­geplaatst.nl

Goedgeplaatst.nl is hét hulpmiddel om meerdere advertenties snel en eenvoudig aan te bieden op Marktplaats.nl. Goedgeplaatst.nl is officieel partner van Marktplaats.nl en speciaal gericht op professionele verkopers. U kunt advertenties maken, plaatsen en beheren zonder hiervoor speciale software te installeren. U heeft de volledige controle!

TaggleAuto

taGGleAuto is dé oplossing voor het autobedrijf, dat snel en moeiteloos zijn voorraad onder de aandacht wil brengen, en genereert dynamische en effectieve video-trailers van iedere occasion.

Overeenkomst.nl

Overeenkomst.nl maakt juridische hulp weer betaalbaar! Met Overeenkomst.nl haalt u online de service van een ervaren advocaat in huis voor al uw juridische zaken. Online en zonder hoge overheadkosten die u bij een advocatenkantoor betaalt.

Elma België

is al jaren een betrouwbare mediapartner voor veel Belgische beroepsorganisaties. Wij helpen de organisaties met (leden-)strategie, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van de mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van on- en offline media zodat beroepsorganisaties hun leden optimaal kunnen bereiken en bedienen.

Heeft u behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van ledenbinding en ledenwerving?

Entreeding.com

Entreeding.com is de Communicatie Software voor de Groen, Grond en Infra. Met een Entreeding.com abonnement kunnen onze klanten zelf vraag en aanbod bekijken en plaatsen. Zowel voor inhuur en verhuur van materieel en personeel, handelen in grondstoffen als ook het onderling uitwisselen van aanbestedingen.