Gezamenlijk magazine van AiNB en bni: NOOK is de naam!

De eerste NOOK verschijnt medio 2018. Het nieuwe blad zal vier keer per jaar bij de lezers in de bus vallen, twee keer in het Nederlands en twee keer in het Engels. En daar zit ook de link naar de naam, want ‘Nook’ is de Engelse naam voor een gezellig hoekje.

(more…)

Gevarieerde groep professionals

De beide beroepsverenigingen behartigen de belangen van interieurarchitecten, AiNB in België en bni in Nederland. Het is een gevarieerde groep professionals, van eenmanszaken tot grote bureaus, die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen/inrichten van onder meer kantoren, zorginstellingen, scholen, particuliere woningen, retail- en leisureaccommodaties. Annemiek Teesing, bureaucoördinator van de BNI vertelt: ”Ondanks dat er geen grote afstand in kilometers tussen Nederland en België is, merkten we dat het aanloop traject wat langer duurde dan gepland. Er zijn dan ook veel partijen bij betrokken en dat maakt het altijd lastiger in beslissingsfases.” 

Door gezamenlijk een magazine uit te brengen komen de journalistieke kwaliteiten van beide verenigingen samen in een mooi vakblad met een gefundeerde inhoudelijke opzet. Teesing: ”Het is te vergelijken met een verre reis die beiden verenigingen gezamenlijk met Elma maakten. En elke reis kent zijn avontuurmomenten, maar door het eindresultaat voor ogen te houden ligt er straks een fantastisch nieuw inspirerend vakblad voor onze leden op de mat.”

Elma heeft met haar expertise op het gebied van media, communicatie en kennis van beroepsverenigingen, een belangrijke rol gespeeld in het proces. Elma Nederland en Elma België gaan de advertentiewerving, vormgeving, productie en verspreiding van het magazine verzorgen. Daarnaast verzorgen wij ook de acquisitie op site en in de nieuwsbrief van beide verenigingen. Alle partijen werken er hard aan mee om van NOOK een succes te maken!