Powered by ZigaForm version 3.9.1.2

App

Een van de USP’s van uw vereniging is het waardevolle netwerk waartoe leden toegang  hebben. U kunt als vereniging de verbindende factor zijn. Bouw een online community en stel uw leden in staat om het hele jaar door kennis uit te wisselen en te discussiëren binnen specifieke thema’s. Houd de leden op de hoogte van aankomende events, nieuws en vraag om hun mening via een poll. Benieuwd naar de community app?
(more…)


Snel en direct communiceren met uw leden op elk gewenst moment. Als branche- en beroepsvereniging kunt u hier een faciliterende rol in spelen dank zij de community app.  De nieuwe online communicatie- en kennistool die door Elma Media exclusief wordt aangeboden, is uitermate geschikt om uw leden op een moderne manier te (ver)binden en daarmee te behouden. Bovendien kunnen leden via de app elkaar gemakkelijk vinden, kunnen ze vragen stellen binnen specifieke themagroepen en snel kennis en expertise met elkaar delen.

Gerichte communicatie
De meest complete versie is de community app. Hiermee heeft u als vereniging voortdurend de vinger aan de pols en kunnen leden het hele jaar gericht met elkaar communiceren. Gebruikers van deze app zijn daarom altijd op de hoogte van het laatste ontwikkelingen en kunnen gericht hun kennis en expertise delen.

De community app is ontwikkeld om tijdens events en congressen organisatoren interactief te laten communiceren met bezoekers en bezoekers met elkaar, zowel vooraf, tijdens als na afloop van een bijeenkomst. Dit product is uit te breiden met verschillende features die het rendement van de app nog groter maken.

‘De kracht van uw vereniging is het waardevolle netwerk, met de community app wordt die kracht maximaal benut.’

De voordelen van de community app op een rij:

  • Meer kennisdeling en verbinding tussen vereniging en leden en leden onderling;
  • Eenvoudig contact tussen leden met dezelfde interesses, vragen en expertises;
  • Bijeenkomsten, congressen en opleidingen zijn snel aan te kondigen en aanmelden gaat direct via de app;
  • Alles wordt gemonitord, dus meer inzicht in trending topics;
  • Inrichten van themagroepen voor discussies en kennisdeling;
  • Nieuwsberichten versturen;
  • Interactie maken tijdens congressen en bijeenkomsten;
  • Beschikbaar voor Android, iOS en Windows;
  • Uitvoerbaar in elke gewenste huisstijl of uitstraling.

Meer weten over Netwerkapp? Neem dan contact op met Steven Hellemans van Elma Media België: s.hellemans@elma.be of Ellen Marijnissen-Dekker van Elma Media Nederland: e.marijnissen@elma.nl.

De volgende verenigingen gingen u voor:

NVPCKNWKNDBBNI