Powered by ZigaForm version 3.9.1.2

Over Elma

Wij zijn mediaprofessionals met een focus op branche- en beroepsverenigingen. Als dé mediapartner voor verenigingen ondersteunen en helpen wij u bij het werven, inspireren en binden van uw leden. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van vakgerichte media.

Ons team van mediaspecialisten staat klaar voor u om ook voor uw vereniging of organisatie het optimale resultaat te bereiken. Benieuwd wat Elma voor u kan betekenen?

We zijn ondernemend en soms een tikje eigenwijs. We geloven in de kracht van samenwerken en zijn een betrouwbare partner. We zijn altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Wij werken hard en met plezier. We zijn helder en nuchter. Wij zijn Elma.

Typisch Elma

Passie voor ons vak!

In dit tijdperk zijn professionele netwerken belangrijker dan ooit. Duurzaam succes vraagt om samenwerking, kennisdeling en nieuwe manieren van verbinden. Wij geloven in de unieke rol van branche- en beroepsverenigingen. Nu en in de toekomst. Elma versterkt de waarde van uw vereniging met media die ertoe doen.

Visie

Visie

Nu en in de toekomst

Als ‘creative’ denk ik vanuit de strategische functie van design om een briljant idee omzetten in pixels & dots. Een boek, krant, magazine of advertentie, bij Elma maken we efficiënte en doelgerichte communicatie die mensen raakt, in hun hart en in hun hoofd. Met respect voor deadlines… deze zijn heilig, zoals een baard voor een hipster.

Kim Speleman

Art Director

Karine Schijvens

Prepress

Onze klanten verdienen een gedegen advies om efficiënt hun doelgroep te bereiken. Dit vraagt om een professionele benadering en een aanbod van waardevolle media. Kwaliteit is continu verbeteren, iets wat we toepassen op onze producten, diensten en salesteam. Mijn uitdaging, ons gezamenlijke doel!

Steven Hellemans

Directeur

Sales is meer dan verkopen, maar een intermenselijke relatie met ‘verkoop’ als resultaat.

Sven Destercke

Sales Manager

Zaken doen zonder te adverteren is als knipogen naar een meisje in het donker: alleen jij weet wat je doet.

Glenn de Keersmaecker

Sales

“Success is not final. Failure is not fatal: It is the courage to continue that counts”

Ingrid Jordens

Sales

“Make it simple, make it memorable, make it inviting to look at and make it fun to read. sales is not about selling ant more, but about building trust.”

Caroline De Schutter

Sales

Cindy Dyck

Administratie

Wij zijn altijd op zoek naar mensen om ons team te komen versterken. Stuur ons uw cv op en wij nodigen u graag uit voor een gesprek.

Werken bij Elma

Bekijk onze vacatures